Mag Elk Moment
Koekjes - Glutenvrij
20 - 22 stuks
Ze liggen nu weer in oven. Heerlijk ipv stroopwafels oid zonder je schuldig te voelen en gewoon van kunnen genieten.
20 - 22 stuks
Ze liggen nu weer in oven. Heerlijk ipv stroopwafels oid zonder je schuldig te voelen en gewoon van kunnen genieten.
En makkelijk te maken!
150 gram amandelmeel, boekweitmeel of ander
meel naar keuze
1/2 tl Keltisch zeezout
1/2 tl bicarbonaat
1 tl kaneel
100 gram palmsuiker, oerzoet of ander zoet naar keuze
100 gram boekweitvlokken of havervlokken
200 gram gehakte noten, gedroogde vruchten en zaden naar keuze
1 ei
120 gram zachte boter of kokosolie
1 el vanille extract
1/2 tl Keltisch zeezout
1/2 tl bicarbonaat
1 tl kaneel
100 gram palmsuiker, oerzoet of ander zoet naar keuze
100 gram boekweitvlokken of havervlokken
200 gram gehakte noten, gedroogde vruchten en zaden naar keuze
1 ei
120 gram zachte boter of kokosolie
1 el vanille extract
1.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2.
Neem een ruime kom en meng hierin de
droge ingrediënten.
3.
Kluts het ei met de zachte boter of
kokosolie.
4.
Schenk dit bij het meel en roer door tot
er een mooi deeg ontstaat.
5.
Gebruik twee eetlepels of een kleine
ijsschep om bolletjes van ongeveer 4 cm doorsnee te maken.
6.
Leg deze op een bakplaat met bakpapier
en druk een beetje plat.
7.
Bak de koekjes in 15 - 20 minuten gaar
en laat nog 10 minuten afkoelen voordat je ze aanpakt.
8.
Bewaar in een luchtdichte doos in de
koelkast. Ze blijven wel twee weken goed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.